Team coaching

                 

in samewerking met GrowStrong

Wil je de dynamiek, veerkracht, energie, communicatie en productiviteit van jouw team naar the next level brengen?

Ik zet de neuzen niet in dezelfde richting maar ik breng ze dichter bij elkaar.

Ontdek mijn trajecten en trainingen voor teams.

What about your team voices and choices?

Managementteams, salesteams, hr-teams, marketingteams, …
Elk team heeft zijn eigen dynamiek, zijn sterktes, maar ook zijn valkuilen. Daarom is het belangrijk om de teamdoelstellingen goed af te stemmen op de algemene bedrijfsvisie. Om doelen te bereiken, zijn er hefbomen nodig die de juiste acties en reacties triggeren. Wat willen jullie bereiken? Waar, wanneer en met wie? Het is nodig om dit als team in consensus te formuleren. Positief, actief en met een growth mindset.

Aligning your team goals & talents with a deeper conviction…

Een headtalking teamtraining waarbij ik grote theorieën verkondig en jullie rustig noteren? Zo werkt het niet! Met JobKracht zoomen we in op leiderschap, communicatie en verandering vanuit een integrale aanpak. We analyseren de doelstellingen en visualiseren de gewenste resultaten. Ik reik tools aan om je team weerbaar en wendbaar te maken zodat ze beter omgaan met veranderingen.

We kunnen een probleem niet oplossen met dezelfde denkwijze die het probleem heeft veroorzaakt.

Er zijn geen problemen, enkel uitdagingen. En daarvoor moet je durven vertrouwen op de talenten en het potentieel van je medewerkers. We werken aan de maturiteit van je teams zodat ze zelf de reflex hebben om probleemoplossend te denken. Elk teamlid heeft hierin een rol op te nemen en actief werken om samen de doelstellingen te behalen. Het succes van een traject is het gevolg van een gezamenlijke inspanning.

 

Wil je graag dat ik van jouw team een succesvol team maak?
Neem contact op